Mooi en groen: kantoorbeplanting

Mooi en groen: kantoorbeplanting

Bent u op zoek naar kantoorplanten om uw werkomgeving mooi en groen in te richten? Dan bent u bij ons tuincentrum in de buurt van Breda aan het juiste adres. Met interieurbeplanting geeft u uw leef- en werkomgeving nét wat meer sfeer. Daarnaast zijn planten tegenwoordig helemaal hip! GroenRijk Schalk Prinsenbeek biedt u meerdere mogelijkheden voor kantoorbeplanting, zoals met hydrocultuur, grondcultuur en/of kunstplanten.

Waarom planten op kantoor?

Werk- en verblijfsruimten zien er een stuk aangenamer uit met mooie planten. Uw entree of kantoor ziet er representatiever en gastvrijer uit. Een ruimte waar kantoorplanten in staan creëert gegarandeerd sfeer, filtert het licht en verbetert de werkomgeving. Het biedt zoveel voordelen! Wij hebben enkele andere voordelen van kantoorbeplanting voor u op een rijtje gezet:

  • Planten halen kooldioxide uit de lucht
  • Verhogen de luchtvochtigheid
  • Verwijderen fijnstof
  • Geven zuurstof af aan de lucht

Kantoorplanten: plaatsen en onderhouden

Wilt u graag mooie planten in uw kantoor? Wij komen graag bij u langs voordat de kantoorplanten bij u geplaatst worden. Wij letten hierbij op het licht, de lucht, de temperatuur en ruimte. Wanneer wij de planten in uw werk- en verblijfsruimte hebben geplaatst, zullen we de planten netjes blijven verzorgen indien u dat wilt. U kunt bij ons namelijk een onderhoudsabonnement afsluiten. Wij komen dan eens per maand of half jaar (ligt eraan welk abonnement u wilt) bij u langs om de planten te verzorgen en te inspecteren. Zijn de planten bijvoorbeeld ziek? Dan zullen we de ziekte bestrijden, wordt het verkleurde blad verwijderd, snoeien we de plant zodat hij de juiste vorm houdt en worden de planten stofvrij gemaakt. 

Verschillende soorten kantoorplanten

Bij GroenRijk Schalk Prinsenbeek nabij Breda bent u dus op het juiste adres voor interieurbeplanting voor ieder bedrijf, kantoor of woonomgeving. Het groen heeft een positief effect op de arbeidsproductiviteit en op de gezondheid van de medewerkers. Om het groen zo gezond en goed mogelijk te laten groeien werken we veel met planten op Semi-hydrocultuur. Ontdek zelf groen met een leefomgeving kan doen! Wat dacht u bijvoorbeeld van luchtzuiverende planten? Deze zijn perfect voor in uw kantoor. De lucht kwaliteit is belangrijk voor onze gezondheid en welzijn. Planten zien er niet alleen mooi uit maar zijn ook gezond voor u. Kent u bijvoorbeeld al onderstaande luchtzuiverende kantoorplanten:

Kantoorbeplanting nabij Breda

De specialisten van GroenRijk Schalk in Breda zijn dé specialist op het gebied van beplanting en verticaal groen. Overigens verzorgen wij ook buitenbeplanting, kerstdecoraties, verticale mos wanden en bloemen arrangementen. Wilt u meer weten over interieur- en kantoorbeplanting? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op door de bellen naar: 076-5439332 of vul het onderstaand contact formulier in. Wij vergroenen graag uw werkomgeving!

Foto's van kantoorplanten

Kantoorbeplanting nabij Breda Kantoorplanten nabij Breda 

Bekijk het volledige fotoalbum 

Beplantingsadvies voor uw kantoor nabij Breda

Kantoorplanten Breda verzorgenMaak vrijblijvend een afspraak met één van onze beplantingsadviseurs! Bij het uitgeven van een advies letten wij altijd op: sfeer, kleur, meubilair en lichtintensiteit van de ruimte.

Uiteraard houden we rekening met de persoonlijke wensen en behoeften!      

Levering van de kantoorplanten

Na goedkeuring van de offerte maken we een passende afspraak waarna ons beplantingsteam de mooie nieuwe kantoorplanten komt leveren en plaatsen. Wij leveren ook buiten Breda kantoorplanten. Aan de hand van onderstaand formulier kunt u contact met ons opnemen. Eén van onze adviseurs zal dan vrijblijvend een afspraak inplannen!

 

Kantoorplanten contact formulier

Wij slaan jouw gegevens op conform onze privacy policy.

Velden met * zijn verplicht.