Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

De nederlandse naam is Verbena, familie van de Verbenaceae. De bloemkleur is rood+wit en de bloeitijd is van ca. juni tot en met ?. De bladeren zijn groen en ongeveer 25 cm. hoog. De volwassen hoogte van deze een- tweejarige is ca. 30 cm. Verdraagt een temperatuur tot +5 gr. C. De geadviseerde plantafstand is 33 cm. (7-9 st. per m2.) Is slecht verkrijgbaar.
Plant voor een open ruimte:
Zeer geschikt voor 'de tuin op het zuiden' en een open plaats zonder bomen of struiken. 3. Deze eenjarige plant verlangt een zonnige, warme plek op niet te arme grond en buiten de schaduwzone van bomen en heesters. Kan gebruikt worden als borderplant, want ze laat zich eenvoudig combineren Is goed te combineren met 'rotsplanten' als de bodem ter plaatse maar niet te droog wordt. Als daaraan wordt voldaan is ze ook geschikt voor potten en bloembakken. De plant heeft stevige stengels en laat zich goed combineren.

Bent u op zoek naar Verbena 'Sprinter'? De Verbena 'Sprinter' is ook wel bekend als Verbena. Deze Verbenaceae heeft een maximale hoogt van ongeveer 30 centimeter. De Verbena is niet wintergroen. Wilt u meer informatie ontvangen of tips over deze Verbena 'Sprinter'? U bent van harte welkom in ons tuincentrum maar houdt u  er alstublieft rekening mee dat niet alle planten altijd beschikbaar zijn, dus ook de Verbena niet!

  • Nederlandse naam: Verbena Wetenschappelijke naam: Verbena 'Sprinter' Type plant: Een-tweejarig
  • Geslacht: Verbena Familie: Verbenaceae Bloemkleur: Rood, Wit
  • Bladkleur: Groen Veelkleurig blad: Nee Bloeitijd: Mei, Juni, Juli, Augustus
  • Vochtigheid: Droog-vochthoudend Zon / schaduw: Zon Wintergroen: Nee
  • Hoogte in CM: 30 Giftig: Nee