Tuinplanten uit eigen kwekerij

Bij ons tuincentrum in Breda vindt u vele tuinplanten uit eigen kwekerij! Onze kwekerij is geopend van april tot en met juli en in die tijd kan de kwekerij bezocht worden waar u uw eigen planten uit kunt zoeken! Het voordeel van een eigen kwekerij is dat deze tuinplanten zo vers als mogelijk zijn. Wij kunnen u verzekeren dat er veel liefde en aandacht is geschonken tijdens het kweken van de planten en wij u deze mooie, gezonde tuinplanten tegen een scherpe prijs aan kunnen bieden.

Bestel tuinplanten in onze webshop

 

 

Verse perkplanten in ons tuincentrum

Uit onze eigen kwekerij vindt u bijvoorbeeld de mini petunia "Calibrachoa cabaret". Deze plant is te verkrijgen in verschillende soorten en kleuren. Als u op zoek bent naar een tuinbloeier met een écht zomergevoel, dan is de mini petunia echt iets voor u. Deze plant is heel geschikt voor in potten, balkonbakken of in hangmanden. De bloemen hebben veel weg van de hangpetunia, maar ze zijn net een slagje kleiner en kunnen beter tegen het wispelturige weer waar we in Nederland nog wel eens 'last' van kunnen hebben. Naast de mini petunia vindt u bij ons nog vele andere zomerbloeiers die bloeien van april tot november. Kom gerust eens langs in Breda!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Eigen kwekerij tuinplanten in Breda

U bent dus vanaf april van harte welkom om planten te kopen uit onze eigen kwekerij. Kom dus vooral naar ons tuincentrum in Breda, want daar staan de mooiste kuipplanten en perkplanten uit onze eigen kwekerij voor u klaar. Voor een mooie prijs kunt u bij ons gegarandeerd slagen! Bekijk hieronder twee video's van onze eigen kwekerij. Wilt u meer informatie over onze eigen gekweekte planten? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer: 076-5439332 of u kunt een mailtje sturen naar: [email protected]. Graag tot ziens bij GroenRijk Prinsenbeek!

Perkplanten en kuipplanten

Bekijk meer productgroepen in de categorie Tuinplanten Breda