Zena vuurwerk Breda Prinsenbeek

Bent u op zoek naar het mooiste Zena vuurwerk in de buurt van Breda, Prinsenbeek, Etten-Leur of Zevenbergen? In onze Zena Megastore vuurwerkwinkel gevestigd in het GroenRijk tuincentrum kunt u zeker vinden wat u zoekt. Wij hebben het allemaal klaar liggen in onze vuurwerkwinkel nabij Breda. Vanaf 1 november kunt u uw vuurwerk online bestellen in onze webshop!

Verschillende soorten Zena vuurwerk kopen in Breda

Wij zijn de tweede Zena Megastore van Brabant. In onze Zena Megastore vuurwerkwinkel verkopen wij voornamelijk het Belgische Zena vuurwerk. Harder, better, faster! Zo luidt de slogan van Zena vuurwerk en daar sluiten we ons zeker bij aan. Naar België rijden is niet meer nodig wij hebben het allemaal in huis: van mooi siervuurwerk tot de zwaarste koppelboxen. In onze Megastore vindt u alles waar uw vuurwerk hart sneller van gaat kloppen. Vroeger was Zena vuurwerk alleen in België verkrijgbaar, maar tegenwoordig volop verkrijgbaar in ons eigen land. Ons vuurwerkassortiment is erg groot. Zo verkopen wij bijvoorbeeld:

Bent u een echte vuurwerk fan? Bestel dan op tijd uw vuurwerk, zodat u verzekerd bent van een volledig assortiment. Het vuurwerk wat wij verkopen voldoet uiteraard aan de Europese richtlijnen. Veiligheid staat bij ons op nummer één!

Zena vuurwerk GroenRijk Prinsenbeek, nabij Breda

Kindervuurwerk

Voor de kleintjes hebben wij uiteraard ook kindervuurwerk. Zo hebben wij onder andere sterretjes, knalerwten, confetti poppers en trektouwtjes. Deze zijn zowel binnen als buiten te gebruiken Wij raden u aan het vuurwerk samen met de kinderen af te steken ook al is het kindervuurwerk geschikt voor verschillende leeftijden. Voor het beste kindervuurwerk van Zena hoeft u in ieder geval niet meer naar België te rijden. Heeft u vragen over ons vuurwerk aanbod? Neem gerust contact met ons op!

Zena Trophy busreis

Ieder jaar organiseren wij de Zena Trophy busreis naar Duitsland. Bent u echt een vuurwerk fan, dan is het zeker de moeite waard om een keer mee te gaan. Dit is het vetste vuurwerk festival van Noord-Europa en dat mag u niet missen. Zodra de nieuwe datum voor deze busreis in 2022 bekend is, laten we dit zo snel mogelijk op onze website weten. Bekijk hieronder de aftermovie van 2018 en 2019:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zena vuurwerk met 20% korting

Naar België rijden voor het mooiste vuurwerk is verleden tijd. Het goedkoopste Zena vuurwerk vindt u bij ons in Prinsenbeek. U kunt gratis lid worden en profiteren van de laagste vuurwerk prijzen ooit. Belgisch vuurwerk tegen Belgische prijzen! Ontvang onze gratis klantenkaart voor speciale acties en daarbij 20% gratis vuurwerk naar keuze bovenop de voorverkoopkorting. Hoe het werkt? Heel simpel! Bestel online of in de webshop (in de winkel vanaf 24 november). Wanneer u uw bestelling komt afhalen, ligt uw klantenkaart klaar. Met de klantenkaart krijgt u 20% gratis vuurwerk op uw bestelling. Indien u € 100,- aan vuurwerk besteld, mag u nog voor € 20,- gratis vuurwerk uitzoeken. We hebben hiervoor een mooi assortiment in de winkel samengesteld waar u uit kunt kiezen. Tevens ontvangt u jaarlijks een unieke actie-code in uw mailbox. Heeft u nog geen Zena klantenkaart? Voeg dan dit product toe aan uw online bestelling. Wilt u de Zena klantenkaart registreren of uw saldo bekijken? Klik dan hier.

Vuurwerk afhalen bij GroenRijk Prinsenbeek

Er zijn verschillende verkoop-/afhaaldagen om uw vuurwerk op te halen bij GroenRijk Prinsenbeek, nabij Breda:

  • Donderdag 29 december 2022 van 9.00-17.30 uur
  • Vrijdag 30 december 2022 van 9.00-17.30 uur
  • Zaterdag 31 december 2022 van 9.00-17.00 uur

Klik hier voor de Zena Vuurwerk website!