Zena vuurwerk Breda Prinsenbeek

Bent u op zoek naar het mooiste Zena vuurwerk in de buurt van Breda, Prinsenbeek, Etten-Leur of Zevenbergen? In onze Zena Megastore vuurwerkwinkel gevestigd in het GroenRijk tuincentrum kunt u zeker vinden wat u zoekt. Wij hebben het allemaal klaar liggen in onze vuurwerkwinkel nabij Breda. Vanaf 1 november kunt u uw vuurwerk online bestellen in onze webshop!

Verschillende soorten Zena vuurwerk kopen in Breda

Wij zijn de tweede Zena Megastore van Brabant in onze Zena Megastore vuurwerkwinkel verkopen wij voornamelijk het Belgische Zena vuurwerk. Harder, better, faster! Zo luidt de slogan van Zena vuurwerk en daar sluiten we ons zeker bij aan. Naar België rijden is niet meer nodig wij hebben het allemaal in huis, van mooi siervuurwerk tot de zwaarste koppelboxen in onze Megastore vindt je alles wat je vuurwerk hart sneller doet kloppen. Vroeger was Zena vuurwerk alleen daar verkrijgbaar maar tegenwoordig volop verkrijgbaar in ons eigen landje. Ons vuurwerkassortiment is erg groot. Zo verkopen wij bijvoorbeeld:

Bent u een echte vuurwerk fan? Bestel dan op tijd uw vuurwerk, zodat u verzekerd bent van een volledig assortiment. Het vuurwerk dat wij verkopen voldoet uiteraard aan de Europese richtlijnen, de veiligheid staat bij ons op nummer één.

Kindervuurwerk

Voor de kleintjes hebben wij uiteraard ook kindervuurwerk. Zo hebben wij onder andere sterretjes, knalerwten, confetti poppers en trektouwtjes. Deze zijn zowel binnen als buiten te gebruiken Wij raden u aan het vuurwerk samen met de kinderen af te steken. Heeft u vragen over ons vuurwerk aanbod? Neem gerust contact met ons op!

 

Zena Busreis 2019 ⚡️⚡️⚡️

 

Ook dit jaar organiseren wij weer een busreis naar het vetste vuurwerk festival van Noord Europa.

 

En jij kan nu met ons mee, hoe vet is dat!

 

Kom naar onze winkel voor een bus-ticket of vul het inschrijfformulier in via onderstaande link. 

 

De kosten voor de busreis zijn  € 25,-  p/p. Je ontvangt een goodiebag en een gratis Zena Prinsenbeek vuurwerkpas met gratis €15,- vuurwerk tegoed en een super vette dag!

 

We vertrekken zaterdag 21 september 2019 om 15:00 uur met de bus vanaf GroenRijk Schalk Mastlanddreef 9 in Prinsenbeek.

 

Bekijk hieronder de aftermovie van de Zena Trophy van 2018 om een indruk te krijgen van deze geweldig dag!

 

Hier moet je als liefhebber geweest zijn, dus tot de 21 september!!

 

Kom snel naar onze winkel voor een bus-ticket of bestel gemakkelijk online de tickets! (let wel vol = vol)

Bestel hier tickets!

 

 

          

 

Zena vuurwerk 20% korting!

Naar België rijden is verleden tijd, het mooiste en goedkoopste Zena vuurwerk vindt u bij ons. Wordt GRATIS lid en profiteer van de laagste prijzen ooit! Belgisch vuurwerk tegen Belgische prijzen! Ontvang onze gratis klantenkaart voor speciale acties en daarbij 20% gratis vuurwerk naar keuze boven op de voorverkoopkorting!

Hoe het werkt? Simpel! Bestel online, of in de vuurwerkwinkel ( in de winkel vanaf 24 november ) als u dan de bestelling komt afhalen, dan ligt uw klantenkaart klaar. Met de klantenkaart krijgt u 20% gratis vuurwerk op uw bestelling. Indien u € 100,- aan vuurwerk besteld dan mag u nog voor € 20,- gratis vuurwerk uitzoeken. We hebben hiervoor een mooi assortiment in de winkel samengesteld waar u uit kunt kiezen. Tevens ontvangt u jaarlijks een unieke actie-code in uw mailbox. 
Heeft u nog geen Zena klantenkaart? Voeg dan dit product toe aan uw online bestelling. 

Wilt u de Zena klantenkaart registreren of uw saldo bekijken? Klik dan hier.

 

Vuurwerk afhalen bij GroenRijk Prinsenbeek

Er zijn verschillende verkoop-/afhaaldagen om uw vuurwerk op te halen bij GroenRijk Prinsenbeek:

  • Zaterdag 28 december 2019 van 9.00-17.00
  • Zondag 29 december 2019 (uitsluitend bestellen, geen afhaaldag!) 11.00-17.00
  • Maandag 30 december 2019 van 10.00-17.30
  • Dinsdag 31 december 2019 van 9.00-17.00