Vandaag geopend van 09:30 t/m 18:00

Dit blok laten staan! Bevat een lijntje om de header op te delen.

Zena vuurwerk Breda Prinsenbeek

Bent u op zoek naar mooi Zena Vuurwerk in de buurt van Breda, Prinsenbeek, Etten-Leur of Zevenbergen? Dan kunt u in onze vuurwerkwinkel zeker vinden wat u zoekt. Wij hebben het allemaal klaarliggen in onze vuurwerkwinkel nabij Breda of bestel vanaf 1 oktober uw vuurwerk online:

Nog geen Zena klantenkaart? Voeg dan dit product toe aan je online bestelling en bij een bestelling van minimaal € 50,- ontvang je gratis € 20,- shop tegoed op je pas, te besteden op geselecteerde vuurwerk cakes in winkel. Tevens ontvang je jaarlijks een unieke actie-code in je mailbox.
Klantenkaart registreren of saldo bekijken, klik hier.

Zena vuurwerk kopen Breda

Wij hebben een groot vuurwerkassortiment bestaande uit:

Bent u een echte vuurwerk fan? Bestel dan op tijd uw vuurwerk zodat u verzekerd bent van een volledig assortiment! Het vuurwerk dat wij verkopen voldoet uiteraard aan de Europese richtlijnen, de veiligheid staat bij ons op 1!

Zena vuurwerkshow

Zena vuurwerk GroenRijk nabij Breda

Om het nieuwe jaar knallend in te luiden kunt u genieten van het vuurwerk van anderen, maar het is veel leuker en spannender om zelf vuurwerk af te steken! In onze vuurwerkwinkel verkopen wij onder anderen Zena vuurwerk. Harder, better, faster! Luidt de slogan van Zena vuurwerk en daar sluiten we ons zeker bij aan! De wortels van Zena Vuurwerk liggen in Belgie. Vroeger was Zena Vuurwerk alleen daar verkrijgbaar maar tegenwoordig volop verkrijgbaar in ons eigen landje! Elk jaar organiseert Zena Vuurwerk de Zena Trophy. Dit is het grootste vuurwerkfestival van Noord-Europa. Zie hieronder het filmpje.

 

 

Kindervuurwerk nabij Breda

Voor de kleintjes hebben wij onder andere sterretjes, knalerwten, confetti poppers en trektouwtjes. Zowel binnen als buiten te gebruiken. Wij raden u aan het vuurwerk samen met de kinderen af te steken.

Heeft u vragen over ons vuurwerk aanbod? Neem gerust contact met ons op: 076-5439332