Deskundige medewerkers
Advies op maat
Gevarieerd assortiment

Rozen Breda

Wanneer u van plan bent om rozen te kopen in de omgeving van Breda, is een bezoek aan GroenRijk Schalk Prinsenbeek onmisbaar. Deze bloemensoort is een van de meest populaire soorten en hierdoor geliefd in bijna ieder interieur. Kies ervoor om een prachtig boeket bij ons te laten maken, of laat rozen in uw eigen tuin groeien met onze bloembollen.

Een boeket met rozen kopen in het tuincentrum, niet ver van Breda

Rozen staan bekend als bloemen met een speciale betekenis. Wanneer u iemand rozen geeft, zegt u eigenlijk dat u veel om die persoon geeft. Daarom verwerken wij in het tuincentrum nabij Breda rozen in tal verschillende soorten boeketten, zodat u voor iedere gelegenheid wel rozen kunt kopen. De boeketten die wij speciaal voor u maken zijn:

  • Bruidsboeketten
  • Rouwarrangementen
  • Standaard boeketten

Geef kleur aan uw tuin

Een beetje kleur in de tuin misstaat nooit. Kies er daarom voor om rozen te kopen voor uw voortuin of achtertuin in Breda. Laat uw rozen, samen met klimplanten, omhoogklimmen via een rekje, muur of hek. Van klimrozen tot aan bodembedekkers en van struikrozen tot aan stamrozen: door ons gevarieerde aanbod is er voor iedere tuin een gepaste variant. Naar welke variant gaat uw voorkeur uit?

Verse bloemen van de beste kwaliteit

Uiteraard hebben we niet alleen verschillende rozen, maar ook verschillende snijbloemen. Neem voor uzelf een boeket mee of laat ons een boeket samenstellen voor een speciale gelegenheid. Vragen? Ons team staat graag voor u klaar, zowel in het tuincentrum als telefonisch via 076-5439332.

Kom ook bij ons langs voor:

Woonwinkel Zevenbergen | Tuincentrum Etten-Leur | Bbq winkel Breda | Woonwinkel Oosterhout