Tuinmeubelen

Opzoek naar tuinmeubelen van kwaliteit voor in uw tuin of op uw balkon? Dan bent u bij GroenRijk Prinsenbeek nabij Breda, Oosterhout en Roosendaal aan het juiste adres. U kunt ons gemakkelijk bereiken met de auto, we zijn gevestigd aan de Mastlanddreef en we hebben een parkeerterrein waar u gratis kunt parkeren. Vanaf het prille voorjaar staan onze nieuwste tuinmeubelen naar u te lonken. Een ruime keuze aan tuinmeubelen, lounge sets, dining sets en de juiste onderhoudsmiddelen om uw tuinmeubelen zo goed als nieuw te houden. Kortom alles wat u nodig heeft als het om tuinmeubels gaat!

Materiaal tuinmeubels van GroenRijk Prinsenbeek

Vanaf het prille voorjaar staan de mooiste tuinmeubelen bij GroenRijk Prinsenbeek voor u klaar. Een ruime keuze in kunststof tuinmeubelen maar ook hout, aluminium en staal. Ook de (kunststof) Rotan tuinmeubelen hebben wij voor u op voorraad. Ze zijn bijna niet van echt te onderscheiden en wat helemaal mooi is ze behoeven bijna geen onderhoud!

Het aanbod tuinmeubelen

Opzoek naar een loungeset, tuintafel, stoelen  of een leuk bistrosetje? Die hebben we ook allemaal in ons assortiment, kortom genoeg keuze om heerlijk van eht buitenleven te kunnen genieten. En natuurlijk ook een uitgekiende sortering tuinmeubelkussens, van eenvoudig tot zeer behaaglijk maar ook mooie parasols, afdekhoezen en onderhoudsproducten. 

MERKEN TUINMEUBELEN

Wij verkopen tuinmeubelen van de onderstaande merken:

  • Noach
  • Lesli Living
  • Platinum (ons aanbod parasols)

Kom langs in ons tuincentrum in Prinsenbeek voor de complete collectie tuinmeubelen en laat u adviseren welk materiaal, welke grootte en welke soort tuinmeubelen het beste bij u passen. Wilt u telefonisch al een vraag aan ons stellen? Dat kan, bel op: 076-5439332

Vacatures