Deskundige medewerkers
Advies op maat
Gevarieerd assortiment

Woonwinkel Dordrecht

Stap in uw auto u bent in slechts een halfuur rijden bij de woonwinkel van GroenRijk Schalk Prinsenbeek vanuit Dordrecht. Hier haalt u als interieurliefhebber uw hart op. Shop accessoires volgens de laatste trends én haal groen in huis met ons gevarieerde aanbod aan kamerplanten. Wanneer bezoekt u onze woonwinkel vanuit Dordrecht?

Fleur uw huis op met producten uit onze woonwinkel, vlakbij Dordrecht

U heeft bij ons de keuze uit leuke en trendy woonaccessoires. Heeft u bij ons een mooie kamerplant uitgekozen, dan wilt u die natuurlijk wel in een mooie pot zetten. Wij hebben dan een zeer uitgebreid assortiment bloempotten voor je klaarstaan in allerlei soorten en maten. Uw interieur aankleden met woonaccessoires? Kies uit onder meer geurkaarsen en -branders, kleurrijke sierkussens, spiegels en fotolijsten. Kortom, alles om het gezellig te maken in huis.

Kies uit een uitgebreide collectie aan kamerplanten

Als u toch al een bezoekje brengt aan onze woonwinkel, maakt u meteen kennis met ons overige aanbod aan kamerplanten. Ga voor gemak met cactussen en vetplanten, haal groen in huis met groene en bloeiende kamerplanten of kies voor een prachtig arrangement. En geniet optimaal van uw kamerplanten met onze voedende potgrond.

De sfeervolle lunchroom maakt uw dag compleet

Als u reist vanuit Dordrecht, wilt u natuurlijk welk genieten van een overheerlijke lunch, een stuk gebak met koffie of zelfs een high tea. Wist u dat u bij ons heerlijk kunt lunchen tussen het groen. Onze sfeervolle lunchroom is in het midden van het tuincentrum ingericht. Maak uw reservering door te bellen naar 076-5439332.

Kom ook bij ons langs voor:

Kunstplanten Breda | Tuinplanten Breda | Tuincentrum Breda | Tuinplanten Dordrecht