Deskundige medewerkers
Advies op maat
Gevarieerd assortiment

Tuinplanten Breda

GroenRijk Schalk Prinsenbeek is hét adres voor tuinplanten in de buurt van. Is uw tuin toe aan vrolijke zomerbloeiertjes? Of misschien pakt u het groter aan en bent u bezig met een complete tuinrenovatie? In beide gevallen bent u aan het goede adres bij ons tuincentrum in Prinsenbeek.

Een breed aanbod aan tuinplanten, niet ver van Breda

Wie zich bezighoudt met de beplanting van de tuin, komt er snel achter dat er een grote verscheidenheid aan tuinplanten bestaat. Uit dit aanbod kiest u ook bij ons. Wij hebben onze tuinplanten uit het tuincentrum nabij Breda verdeeld onder de volgende categorieën:

Uw tuin richt u bij ons in

Wist u dat u bij het tuincentrum nabij Breda terechtkunt voor veel meer dan enkel tuinplanten? Niet voor niets dragen wij de naam GroenRijk. Combineer onze beplanting met bijpassende potten en richt een loungehoek in uw tuin in met gloednieuwe tuinmeubelen. Uiteraard staan onze medewerkers graag voor u klaar met het uitzoeken van producten voor uw toekomstige tuin.

Zeven dagen per week geopend

Welke dag komt u het liefste bij ons langs? Ons team staat zeven dagen per week voor u klaar, waarbij we op vrijdag een koopavond hebben tot 20:00 uur. Als u uw vragen graag telefonisch stelt bereikt u ons via 076-5439332. Haalt u binnenkort uw tuinplanten in het tuincentrum, niet ver van Breda?

Kom ook bij ons langs voor:

Tuinaanleg Breda | Planten Breda | Tuinplanten Dordrecht | Kunstplanten Breda