Deskundige medewerkers
Advies op maat
Gevarieerd assortiment

Tuinaanleg Breda

Met het advies en veelzijdige assortiment van GroenRijk Schalk Prinsenbeek is tuinaanleg in de buurt van Breda zo geregeld. U kiest bij ons uit onder meer de mooiste planten, graszoden van uitstekende kwaliteit en alle benodigdheden voor de vijver. Daarnaast zijn praktische producten zoals tuingereedschap altijd een handige aanschaf en voorzien wij in tuinmeubilair en schuttingen.

De mooiste planten voor tuinaanleg in de buurt van Breda

In ons assortiment is er voor elk wat wils. Iedere tuin vraagt immers om iets anders. Of u nu op zoek bent naar bloemen, struiken of vijverplanten, wij geven aan alle wensen gehoor. En uw tuin wordt opgevrolijkt met bloeiende planten in de meest uiteenlopende kleuren te vinden. Zowel seizoensplanten als vaste planten en overige producten voor tuinaanleg zijn in het tuincentrum nabij Breda verkrijgbaar.

Meer dan alleen groen in het tuincentrum

Een tuin kan zoveel meer zijn dan alleen groen. Geniet u graag van een avond borrelen, dan zijn onze gasbarbecues een uitkomst. Voor een overdekte ruimte of opslagruimte in uw tuin, is een tuinhuis de oplossing. En met bestrating en tuinverlichting stemt u uw tuin af op uw persoonlijk wensen. Kom snel langs en ontdek ons volledige aanbod op het gebied van tuinaanleg, dichtbij Breda. Voor vragen staan onze medewerkers u ook graag te woord via 076-5439332.

Kom ook bij ons langs voor:

Woonwinkel Etten-Leur | Planten Breda | Bloemist Hoeven | Rozen Breda