Deskundige medewerkers
Advies op maat
Gevarieerd assortiment

Woonwinkel Zevenbergen

Naar een woonwinkel in de regio van Zevenbergen hoeft u niet verder te zoeken: GroenRijk Schalk Prinsenbeek is waar u moet zijn. Ons tuincentrum is gevestigd in Prinsenbeek, op slechts ongeveer 10 kilometer afstand van Zevenbergen. Richt uw interieur opnieuw in en combineer ons aanbod woonaccessoires met kamerplanten.

Koop woonaccessoires in de woonwinkel, vlakbij Zevenbergen

U wilt uw huis opnieuw inrichten. U bent onlangs verhuisd en bent uw interieur op dit moment aan het samenstellen. Of een nieuw seizoen staat voor de deur, waardoor u met een paar accessoires een nieuwe uitstraling aan uw interieur wilt geven. In alle gevallen doet het u goed om onze woonwinkel, niet ver van Zevenbergen, te bezoeken. Naast onze uitgebreide tuin- en kamerplanten afdeling, haalt u uw hart op bij een afdeling met tal van woonaccessoires.

Combineer shoppen met lunchen in de lunchroom

Als interieurliefhebber haalt u gegarandeerd uw hart op. Zowel op onze woonafdeling als plantenafdeling. De kans is groot dat een dag shoppen hongerig maakt. Combineer daarom een bezoek aan onze woonwinkel met een bezoek aan onze lunchroom, dichtbij Zevenbergen.

Ontvang advies in de winkel of per telefoon

Wat voor planten passen het beste in mijn interieur? En hoe creëer ik met de juiste accessoires sfeer? Het zijn vast en zeker vragen die u uzelf eens heeft gesteld. En het zijn vragen die onze medewerkers graag voor u beantwoorden, zowel in de winkel als telefonisch via 076-5439332.

Kom ook bij ons langs voor:

Tuinplanten Breda | Tuincentrum Etten-Leur | Vijver Breda | Kunstplanten Breda