Deskundige medewerkers
Advies op maat
Gevarieerd assortiment

Woonwinkel Breda

Als u op zoek bent naar een woonwinkel in de buurt van Breda bezoekt u GroenRijk Schalk Prinsenbeek. Bezoek onze afdeling, speciaal ingericht als woonwinkel, en shop allerlei leuke woonaccessoires. Geef uw woning een opfrisbeurt en bezoek onze woonwinkel in Prinsenbeek, niet ver van Breda.

Een breed aanbod aan woonaccessoires en meer in de woonwinkel dichtbij Breda

Wilt u graag nieuwe woonaccessoires in de omgeving van Breda kopen? Op onze woonafdeling vindt u tal van producten voor ieder interieur. U kunt hierbij denken aan sierkussens of plaids. Of haal kleur in huis met kaarsen, zijdebloemen en fotolijsten. Leuk om te geven, te krijgen of uzelf cadeau te doen. Wat voor woonaccessoires koopt u in onze woonwinkel nabij Breda?

Geef uw interieur een opfrisbeurt

Wist u dat u met slechts een paar accessoires een compleet andere uitstraling aan uw woning kunt geven? Fris uw woning in het voorjaar op met kussens in een lichte kleurtint, Of creëer sfeer in de winter met kaarsen en geurstokjes. Wat voor seizoen er ook aankomt of wat voor sfeer u ook wilt creëren: in onze woonwinkel in Prinsenbeek, niet ver van Breda, vindt u waar u naar op zoek bent. Bekijk meteen ons aanbod aan kamerplanten. Want u geeft u woning pas écht sfeer met veel groen in huis.

Combineer een bezoek aan de woonwinkel met een lunch, nabij Breda

Shoppen maakt hongerig. Dat begrijpen wij. Combineer daarom een bezoek aan het tuincentrum met een bezoek aan onze lunchroom. Geniet van heerlijk versbereide broodjes, koffie met gebak of een high tea. Reserveren doet u door te bellen naar 076-5439332.

Kom ook bij ons langs voor:

Tuincentrum Etten-Leur | Bbq winkel Breda | Woonwinkel Dordrecht | Tuinplanten Breda