Deskundige medewerkers
Advies op maat
Gevarieerd assortiment

Potgrond Breda

Wanneer u potgrond in Breda nodig hebt, bezoekt u natuurlijk GroenRijk Schalk Prinsenbeek. Wij hebben een grote voorraad potgrond, verkrijgbaar in allerlei soorten en verpakkingen. En dat, zoals u van ons gewend bent, voor een nette prijs. Haalt u binnenkort uw potgrond in ons tuincentrum in Prinsenbeek, niet ver van Breda?

Potgrond is een vereiste binnen iedere tuin in Breda

Een plant heeft potgrond nodig om beter te groeien. De grond geeft een plant namelijk voldoende voedingsstoffen en stimuleert de groei. Heeft u een grotere hoeveelheid nodig of een potgrondsoort voor een specifieke soort plant? Kom dan eens langs in ons tuincentrum. Onze medewerkers zoeken graag de geschikte potgrond voor uw tuin in de regio Breda uit.

Welke soorten potgrond zijn er

Wist u dat sommige planten speciale potgrond hebben? Er bestaat bijvoorbeeld speciale potgrond voor orchideeën, buxus, zaai, rododendron en azalea, rozen en cactussen. Wilt u graag weten wat voor potgrond u voor beplanting in uw tuin nodig heeft? Vraag het aan een van onze medewerkers! Met jarenlange ervaring weten wij als geen ander hoe uw beplanting optimaal groeit en bloeit.

Maandag tot en met zondag geopend

Gaat uw voorkeur uit aan een bezoek op maandagochtend, vrijdagavond of in het weekend? Onze medewerkers staan zeven dagen per week voor u klaar met het uitzoeken van een geschikte soort potgrond. Voor vragen staan we u ook graag te woord als u belt naar 076-5439332.

Kom ook bij ons langs voor:

Rozen Breda | Woonwinkel Etten-Leur | Waterplanten Roosendaal | Woonwinkel Oosterhout