High Tea nabij Breda

High Tea nabij Breda

Voor een heerlijke High Tea komt u naar GroenRijk Prinsenbeek nabij Breda. Sinds kort kunt u bij ons ook genieten van een High Tea in onze lunchroom Lekker Lunchen & zo! Kom naar ons tuincentrum nabij Breda voor een luxe High Tea of een lekkere en gezonde broodjes lunch in onze lunchroom.

High Tea & winkelen een gezellig dagje uit

Lekker genieten van een heerlijke High Tea of lunch nabij Breda? In Prinsenbeek nog geen 5 minuten van Breda vandaan kunt u een dagje winkelen in het tuincentrum combineren met een heerlijke High Tea in lunchroom Lekker Lunchen & Zo! Bij ons kunt u dagelijks terecht voor een uitgebreide High Tea en gezonde broodjes lunch. Perfect voor een dagje uit met vriendinnen, een verjaardag of een romantisch afspraakje op een zeer groene locatie! Ook kunt u uw kinderen meenemen wij hebben een speelhoek, leestafel en kinderservicegoed.

Onderdelen High Tea

Onze High Tea is een echte traktatie! 

  • Onbeperkt verschillende soorten thee anders is het natuurlijk geen High Tea
  • Huisgemaakt soepje
  • Diverse sandwiches
  • Quiche
  • Diverse zoete lekkernijen
  • Fruit smoothie

Bekijk de volledige kaart door onderaan op de afbeelding te kijken.

Voor slechts € 18,50 per persoon (minimaal 2 personen)

High Tea voor groepen

Onze High Tea is uitermate geschikt voor groepen, vrijgezellenfeestjes, familiereünies, verjaardagen, of personeelsuitjes. Bij het ontvangen van groepen is het van belang ruim op tijd te reserveren. Zodat we een mooi gedekte tafel voor u klaar kunnen zetten. Zijn er specifieke wensen dan horen wij dat ook graag van te voren.

High Tea reserveren

U kunt bij ons in de winkel, telefonisch of per email reserveren. Gelieve dit minimaal twee dagen van te voren te doen. Zodat we kunnen zorgen voor de lekkerste en verste High Tea! Graag horen wij met hoeveel personen u wenst te komen welke datum en de tijd.

Klik op de menukaart om deze te vergroten!

Menukaart high tea