Bomen

Olijf bomen bij GroenRijkBomen aanschaffen nabij Rijsbergen doet u bij tuincentrum GroenRijk Schalk in Prinsenbeek! Zoekt u een boom, heester of conifeer? Of een combinatie hiervan? Geen probleem! Bij GroenRijk nabij Rijsbergen hebben wij een breed aanbod in deze verschillende soorten. Daarnaast kunnen wij u hier veel over vertellen en u daarom goed bijstaan bij het maken van een keuze. Zo zijn er bijvoorbeeld aandachtspunten als het gaat om de standplaats en de verzorging, waar wij u uiteraard graag over adviseren, zodat u mooie bomen kunt aanschaffen die goed bij u, uw wensen en uw tuin passen! In de regio Rijsbergen voorzien wij u graag van passend advies! 

Verschillende soorten bomen bij GroenRijk Rijsbergen

Er zijn verschillende soorten bomen.  Zo hebben wij heesters én coniferen. Het is maar net wat er bij u in de tuin past en waar uw voorkeur naar uitgaat. Het leuke hieraan is dat deze in verschillende vormen en maten komen, wat betekent dat u ook in een kleine tuin een boom kwijt kunt! Maar natuurlijk voorzien wij de grotere tuinen ook. Heesters zijn eigenlijk struiken, waarvan de bladeren er vaak in de herfst afvallen. Dit hoeft echter niet altijd het geval te zijn, gezien de laurierboom een groenblijvende heester is. Coniferen zijn naaldbomen en naaldstruiken, die over het algemeen wel groen blijven gedurende de winter. Naast de grootte, speelt de standplaats ook nog een rol. Zo zijn er verschillende aandachtspunten die wij graag met u doornemen om uw tuin prachtig in te richten met een mooie boom als pronkstuk. 

Een boom uitkiezen bij GroenRijk nabij Rijsbergen

U kunt dus voor alle bovengenoemde boomsoorten bij ons terecht! Om u een beter beeld van ons aanbod te geven hebben we een greep uit het GroenRijk Prinsenbeek assortiment bomen nabij Rijsbergen opgesomd:

  • de Catalpa boom, ook wel trompetboom genoemd;
  • de laurierboom, dé boom die bekend staat om zijn altijd groene kleur;
  • Prunusbomen, zoals perenbomen en nectarinebomen;
  • de Leiboom en Leilinde, waarvan de takken in horizontale richting worden geleid;
  • Beukenbomen, speciaal voor de grotere tuinen;
  • Olijfbomen, waaronder winterharde olijfbomen;
  • de Magnolia, de enige echte eyecatcher voor in de tuin.

Bomen kopen nabij Rijsbergen bij GroenRijk Prinsenbeek 

Komt u uw laurierboom, leiboom, beukenboom of olijfboom bij ons halen? Bent u er nog niet helemaal uit? Kom naar GroenRijk, ook in de buurt van Rijsbergen, om een kijkje te nemen en u te laten adviseren. Pakt u de rest van de tuin ook aan? Voor graszoden kunt u bij ons terecht! En heeft u al gedacht aan bijvoorbeeld bamboe, of rozen en klimplanten? U zult zien dat u nog vele kanten op kunt met uw tuin door slechts een aantal dingen onder handen te nemen! Ervaar het zelf bij GroenRijk Prinsenbeek. Vanaf Rijsbergen is het tuincentrum goed te bereiken en wij zijn 7 dagen per week geopend. Er is altijd een vakkundige medewerker aanwezig om u te helpen bij de verschillende keuzes. Ook indien u twijfels heeft of advies wilt over het onderhoud staan wij u graag te woord. Graag tot ziens in ons tuincentrum!